Sponsors.
Robin Hood

Kinderen zijn de toekomst.

Hoe wordt u bevoorrechte sponsor?


Allereerst moet u weten hoe de huidige internetmarketing werkt. Vroeger kon je als commercieel bedrijf veel webpagina's en verschillende domeinnamen op eigennaam zetten. Daar zijn veel internetmiljonairs uit voort gekomen. Nadat Google zijn algoritmen in de zoekmachine heeft veranderd is dit gewijzigd. Veel van deze eerste internetpioniers zijn genoodzaakt om sociaal te zijn en zich aan te passen aan de veranderende omstandigheden.


U als ondernemer moet ook met de tijd meegaan en dat betekent vaak ook veel aandacht voor de ontwikkelingen op internet. De huidige zoekmachines werken via content en dan specifiek content dat regelmatig wordt ververst. Content schrijven en beheren vraagt dus inspanning. Het komt hier op neer dat u sociaal moet zijn terwijl u vooral erg druk bent met uw bedrijfsvoering.


Om het kort en bondig te houden: De zoekmachines zien ook of uw webpagina en dus uw webadres is weergegeven op een andere webpagina. Door deze verwijzing naar uw webpagina zien de zoekmachines uw website veel sneller als een "levende" website waardoor uw website sneller gevonden wordt.


Uw webpagina kunt u nu bij ons als een bevoorrechte sponsor onderbrengen (hosting webadres) door uw webadres bij onze webpagina te plaatsen voor een kleine halfjaarlijkse vergoeding, zodat wij met uw geld de kinderen kunnen steunen die ons dierbaar zijn.


Er zijn vier  mogelijkheden om bij ons uw webpagina link onder te brengen:


  • Uw bepaalt met uw halfjaarlijkse bijdrage hoeveel u wilt betalen.


  • Een vaste  jaarlijkse bijdrage boven de 100 euro voor een vaste weblink plaatsing.


  • Geheel gratis een ruimte aanbieden groter dan 200 vierkante meter, sanitaire en electriciteit betalen wij   natuurlijk. Wegens de bereikbaarheid liefst in Hoogeveen zelf. Op dit moment zijn wij voorzien in huisvesting met een ruimte van 281 vierkante meter aan de Griendtsveenweg 1 in Hoogeveen voor een jaar.


  • Speelgoedbank Fan: anonieme sponsor:u wenst op de achtergrond te blijven; U ondersteunt ons met kantoor  benodigdheden: inpakpapier, drukwerk, nieuw speelgoed, toilet artikelen, koffie, suiker, koffiemelk, aanhanger (gebruik),etc.. Wij accepteren  hulp in natura.Heeft u vragen neem contact met Milena Slomp op.

Mobiel nummer: 0639828370Stuurt ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 
 
 
 

www.korenmolendezwaluw.nl

Provincie Drenthe: Commissaris  van de Koning Jette Klijnsma op bezoek bij Stichting Reddende Engel.

Voorzitter: Anja.

Zorgboerderij.


Hoomark


Albrecht Heijn


Total Zwenderscheveld.

www.hupenfidommakelaarshoogeveen.nl

'De garanties, klantencijfers spreken'

Sponsoren via advertentie plaatsen.

www.printjob.nl

'Kwaliteit, snelle levertijden, scherpe prijzen'


Oranjefonds 50 procent donoatie via collecteren.


Donatie van de Basisschool 't kofschip in HOOGEVEEN.

Deze simpele webgina is voor een niet ervaren persoon met webbouwen of onderhouden makkelijk te doen. Het is snel en makkelijk om zonder teveel tijd te verliezen wijzigingen aan te brengen of teksten bij de tijd  te houden. Wij hebben gekozen voor deze webhostprovider om zijn stabiliteit en zijn  affiliate webadres is:    http://one.me/nlarjlqa